06-02-2020

Fiat Concept Centoventi удостоєний спеціальної премії журі на «Trophées Argus 2020»

Fiat Concept Centoventi удостоєний спеціальної премії журі на «Trophées Argus 2020»

Вчора ввечері в Парижі відбулася 27-а церемонія нагородження «Trophées Argus», конкурсу, організованого престижним французьким журналом L’Argus. У цьому році 18 членів журі, в тому числі журналісти і експерти в області технологій і залишкової вартості, оцінили 60 моделей, розділених на 11 категорій, в тому числі Fiat Concept Centoventi, який отримав заслужений «Спеціальний приз журі».

«Як француз і як глобальний президент Fiat, я пишаюся тим, що отримав цю нагороду від одного з найпрестижніших французьких видань. Я ще більше пишаюся тим, що спеціальний приз журі дістався Fiat Concept Centoventi», – сказав Олів’є Франсуа. І він продовжив: «Concept Centoventi – це типовий бренд Fiat, який протягом 120 років є синонімом міських і сімейних автомобілів, і являє собою найбільш інноваційне рішення для міської електричної мобільності завтрашнього дня. У нього є соціальна місія, тому що він екологічно стійкий, тому що він демократичний, тому що він створює навколо себе спільноту, тому що він «спілкується» з зовнішнім світом і тому що він був розроблений для спільного використання автомобілів – «каршерінга». Fiat Concept Centoventi – це азбука автомобіля: «Доступно, але круто».

Представлений на автосалоні в Женеві в 2019 році і знаходячись в даний час в центрі уваги на виставці CES 2020 на Лас-Вегасі, цей революційний автомобіль завоював визнання французького журі, яке так мотивувало свій вибір: «Цікавий і на 100% електричний, концепт Centoventi перетворює персоналізацію в мистецтво: кольори і взаємозамінні матеріали, можливість заміни пасажирського сидіння на дитяче крісло або переноску для домашніх тварин, а також отвори в панелі приладів для кріплення 3D-друкованих аксесуарів. Крім того, запас ходу від 100 до 500 км може встановлювати сам клієнт, купуючи індивідуальні модульні «пакети» по 100 км кожний. Зовнішній вигляд автомобіля, що нагадує нову інтерпретацію Panda, завоював журі конкурсу Trophées l’Argus. Ми з нетерпінням чекаємо запуску Concept в виробництво».

Турін, 15 січня 2020 р.